Een heerlijke rundvleessalade omringd door een garnituur van gevuld eitje, ham-asperge, cervelaat hoorntje, komkommer met hammousse, Coburgerham omwikkeld met meloen en carpaccio van ossenhaas.
Een pure zalmsalade van rode zalm met gerookte zalmsnippers en rijkelijk voorzien van gerookte palingfilet, gegrilde tonijn, gerookte
makreel, Hollandse garnalen, zoute haring, rolletjes zalmmousse, krabsticks en rivierkreeftjes.
Visschaal die rijkelijk voorzien is met kibbeling van kabeljauw, gerookte palingfilet, gegrilde tonijn, gerookte makreel, Hollandse garnalen,
zoute haring, rolletjes zalmmousse, krabsticks, gevulde tomaatjes met zalmmousse, rivierkreeftjes en huisgemaakte ravigotte- en
cocktailsaus.
Huisgemaakte ossenhaascarpaccio gemarineerd met pesto, rucola sla, pijnboompitjes, pittig kaasschaafsel, olijven, pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes.
Cocktail van Hollandse Garnalen met een romige whiskeysaus, spies van gamba’s, gegrilde tonijnfilet met sesam, zalm-, en kreeftenvleessalade, carpaccio van ossenhaas, meloen met gerookte ham, div. soorten fuete, iberico chorizo, Tortilla van spinazie, Manchegokaas, spies serranoham met peppadew. Mini bolletjes bruin en wit en Kruidenboter