Op de begane grond vindt u onze lunchroom en uiteraard ontbreekt op mooie dagen het terras (50 personen) niet. U kunt hier zowel terecht voor het meenemen, maar ook voor het in een ongedwongen sfeer nuttigen van onze broodjes, snacks, salades, complete maaltijden en andere culinaire gerechten. Van een broodje kaas, plates tot en met een heerlijk verse maaltijdsalade en dat alles uit onze eigen keuken. En natuurlijk schenken wij hierbij een drankje uit ons rijke assortiment. Probleemloos stellen wij uit onze kleine kaart een prima lunch voor u samen, waarbij wij met enige regelmaat onze kleine kaart voorzien van nieuwe gerechten.

De Sea Cottage staat garant voor eenvoud en kwaliteit.

Lunchroom Haarlem - Seacottage

De party- en cateringservice opties

Broodjes - Lunchroom Seacotttage Haarlem

Broodjes

Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment belegde broodjes, pistolets en Italiaanse bollen. Gaat u voor gezond dan kunt u een keus maken uit ons visassortiment. Broodje kibbeling, garnalen uit Kampen of gerookt palingfilet etc. Kwaliteit van de bovenste plank en dagelijks vers geleverd.

Bekijk ons assortiment
Maaltijdsalades - Lunchroom Seacotttage Haarlem

Maaltijdsalades

Voor een zeer gezonde lunch kunnen wij u onze verse en in eigen keuken, met de beste ingrediënten bereidde maaltijdsalades aanbieden. Geserveerd met brood en boter een heerlijke en complete maaltijd, glas verse jus ‘d orange en wie maakt u wat! Of u gaat voor de gerookte kip-, carpaccio- of al het lekkers uit de zee u zult ervan genieten.

Bekijk ons assortiment
Plates - Lunchroom Seacotttage Haarlem

Plates

Heeft u grote trek? Wij serveren diverse plates. Een complete vlees- of vismaaltijd geserveerd met salade, frites en saus. Onze visgerechten dagelijks vers uit IJmuiden en gebakken in de beste vloeibare olie. Onze vleesgerechten komen van de gril. Heeft u liever iets lichter maak dan een keus uit onze eigerechten.

Bekijk ons assortiment
Snacks - Lunchroom Seacotttage Haarlem

Snacks

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een kroket, frites of een balletje mayo. Wij verkopen alleen maar van de beste leveranciers. Geen gewone kroket maar een Amsterdamse kroket uit de keuken van van Dobbe. Want ook bij de snacks geld wij gaan alleen voor kwaliteit. Al onze snacks worden gefrituurd in de beste vloeibare olie. Wij zijn al 10 jaar lid van de stichting “verantwoord frituren”.

Bekijk ons assortiment